Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Az őszi Rising-Challenge döntője a MondoCon PC Guru Shown kerül megrendezésre! Read More

QC: 1on1 Augusztus

QC: 1on1 Augusztus

Megyünk tovább, megvan a következő DUEL időpontja Read More

Quake Rising 1on1

Quake Rising 1on1

Indul a Quake Rising 1on1 Read More

Rising Challenge Döntő

Rising Challenge Döntő

A Rising Challenge döntője 2018. 04. 22-én, vasárnap az Infinity Esport Bárban lesz. Read More

Rising Challenge

Rising Challenge

Magyarország egyetlen Heroes of the Storm eSport versenye új szinte lép! Read More

 

Információk, partnerek, közösségi média

Sziasztok,

Ezerrel pörögnek a jelentkezések az online selejtezőkre, ahol öröm látni, hogy egyre többen jelzitek, hogy bizony igény tartotok az őszi Rising-Challenge nyereményeire. Ezúttal is szeretnénk nektek bemutatni két új partnerünket, hiszen nélkülük az őszi Rising Challenge nélkülük biztosan nem lépett volna egy újabb szintre.

PC Guru Magazin

Az ország egyik legnagyobb múlttal rendelkező számítógépes és gamer magazinja, akik már évek óta nem csak a minőségi tartalmat szállítják nekünk olvasónak, hanem lelkiismeretesen is törődnek az esporttal, a mai trendeknek megfelelően fejlődnek és követik a világ ez irányú változását, hiszen külön számaikban nagy hangsúlyt fektettek a kompetitív játékokra és játékosokra.

In-Game Esport Lounge és VR arcade

Ha egy minőségi helyen szeretnétek kikapcsolódni, leülni egy kellemes ital mellé, streamelnétek, megnéznétek egy online mérkőzést vagy csak játszanátok egy jót, nem kérdés hova kell mennetek. A helyen mindig vidám és kedves csapat vár, a választék nem csak az italokból, de a VR játékokból is bőséges, továbbá havi szinten vannak különleges programok. Október 20-án gyertek le, mert tartunk egy Rising After Party-t.

Folyamatosan frissítjük a felületeinket. Már nem csak facebookon, de twitteren is olvashatjátok a versenyeinkkel kapcsolatos infóinkat.

Kövessetek minket bátran és kapjátok meg első kézből a versennyel kapcsolatos legújabb információkat.

https://www.facebook.com/RisingChallenge

https://www.twitter.com/RisingChallenge

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>