Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Az őszi Rising-Challenge döntője a MondoCon PC Guru Shown kerül megrendezésre! Read More

QC: 1on1 Augusztus

QC: 1on1 Augusztus

Megyünk tovább, megvan a következő DUEL időpontja Read More

Quake Rising 1on1

Quake Rising 1on1

Indul a Quake Rising 1on1 Read More

Rising Challenge Döntő

Rising Challenge Döntő

A Rising Challenge döntője 2018. 04. 22-én, vasárnap az Infinity Esport Bárban lesz. Read More

Rising Challenge

Rising Challenge

Magyarország egyetlen Heroes of the Storm eSport versenye új szinte lép! Read More

 

HotS: kizárásra került a FML

Kedves Játékosok,

Már a kezdetektől fogva a versenyeink célja az volt, hogy fejlődési és kompetitív lehetőséget nyújtsunk a hazai játékosoknak, közösségnek, amiből nyert tapasztalatokat és rutint később nemzetközi téren tudjatok kamatoztatni, és kis hazánk nevét öregbítsétek, továbbvigyétek és büszkék lehessünk rátok, hogy bizony mi is hozzá tudtunk járulni sikereitekhez. Sajnos hibáztunk, mivel a szabályzatban nem nyomtuk meg erősen azt, hogy ez a verseny elsősorban HAZAI játékosoknak, játékosokért van. Ezt főleg azért tettük mert a közösséggel egy elég erős bizalmi kapcsolat és egymás tisztelete alakult ki, ezáltal inkább arra fektettük a hangsúlyt, hogy minőségi versenyt, lehetőséget adjunk nektek. A külföldi játékos engedélyezésének a kérdése már az előző egy és több napos versenyeken is felmerült és mind a szervező gárda, mind a közösség egyöntetűen elutasította ennek lehetőségét.

Sajnos mivel emberi erőforrás hiányban szenvedünk és egy ekkora verseny megszervezésénél a figyelmünk egyszerre több dolgon megoszlik így hibáztunk mivel sajnos átcsúszott olyan csapat a regisztráción ahol ha nem is egy, de összesen 3, hangsúlyozom HÁROM külföldi játékos is tartózkodik ami az írott és íratlan erkölcsi normákat, szabályokat bőségesen sérti és szembe megy a Rising által lefektetett alapokkal, céljával és küldetésével.

Ez a hiba, ez az eset személyesen engem – superr0x – tesz felelőssé, hiszen a csapatot én fogadtam el, nálam csúsztak át a rostán és bár az email címek alapján le kellett volna essen ez a szituáció ez nem történt meg. A szervezői hármas összeült, hogy döntsön a felmerült kérdésről és a döntés eredménye 100%-ban a mellett volt, hogy a Fresh Made Lemonade csapata kizárásra kerüljön a Rising Challenge 2018 őszi szezonjából.

A verseny indulását megelőzőlen és a verseny folyamán többször is hangsúlyoztuk és hangsúlyozzuk most is, hogy ha bármi probléma, felmerülő kérdés van, akkor nyugodtan forduljatok hozzánk mert lehet kérdezni, kereshettek minket több csatornán is. Kérlek Titeket, hogy ezzel a lehetőséggel éljetek, hiszen egy és közös célunk van, a hazai HotS esportot éltessük, fejlesszük, dicsőítsük. Minden kérdést és problémát meg tudunk oldani és bizony van olyan dolog is amire nemleges választ kell adni, de hajlunk közös konszenzusra, ennek példája az, hogy most is engedünk hatodik játékos regisztrációt, de a fenti probléma egy olyan eset amire nem csak, hogy mi, de a közösség is nemlegesen reagál.

A döntésünk végleges, megmásíthatatlan és kérjük megértését.

  • Aranyi “Westen” Tamás
  • Gyenge “Ghostraven” Béla
  • Zsigri “superr0x” Zoltán

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>