Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Az őszi Rising-Challenge döntője a MondoCon PC Guru Shown kerül megrendezésre! Read More

QC: 1on1 Augusztus

QC: 1on1 Augusztus

Megyünk tovább, megvan a következő DUEL időpontja Read More

Quake Rising 1on1

Quake Rising 1on1

Indul a Quake Rising 1on1 Read More

Rising Challenge Döntő

Rising Challenge Döntő

A Rising Challenge döntője 2018. 04. 22-én, vasárnap az Infinity Esport Bárban lesz. Read More

Rising Challenge

Rising Challenge

Magyarország egyetlen Heroes of the Storm eSport versenye új szinte lép! Read More

 

Megvan a második döntős

A Quake Champions szeptember 11-i duel selejtezőnket sikerült lezárni a tegnapi napon és megvan kyussfia mellett a második döntős játékosunk aki kvalifikálta magát a MondoCon PC Guru Show offline döntőjére.

A tegnapi napon már csak négy játékos feszült egymásnak és nem is akármilyen meccseket láthattunk az online közvetítés alatt. Alsó ágról Br4Z1L és dash kezdte a párharcot Awokennen, ami bár szoros volt de dash győzelmével zárult, ezek után Br4Z1L megtört és dash szinte percek alatt behúzta Blood Runt.

dash-t dark várta az alsó ági döntőn és igazi kuriózumnak ígérkezett a mérkőzés, hiszen már a felső ágon is összetalálkoztak és szorosan kvázi kiegyenlített volt a mérkőzés, de ott technikai problémák miatt dash kénytelen volt feladni a meccset. A srácokat most se kellett félteni, hihetlen szép megmozdulásokat és hiteket láthattunk Awokenen és a srácok nem adták könnyen magukat a másiknak, végül dash 3-2-vel fordult Molten Fallsra ahol dash már sokkal higgadtabban tudta játszani a játékot így 3-0-al átlépte darkot.

A döntőben myztroSTATI várta dasht egy 1-0-ás előnnyel és csak egyet kellett nyernie, hogy bejusson az offline döntőbe. Corrupted Keepen kezdtek a srácok és STATI hihetlen energiával kezdte a játékot, nem volt megilletődve, hanem okosan mozogva, oda-oda csípve dashnek hirtelen el is lépett 1-0-ra. Dash igyekezett felvenni a ritmust és taktikusabb játékra váltott ami bevált neki, bár nagyon szorosan de tudott fordítani 1-3-ra.

A mindent eldöntő DM6 következett ahol STATI megint csak felszívta magát az elején és sikerült 1-0ra ellépni. Ekkora mind a két játékos visszavett és kezdődött a rail csipkelődés, shaft párbajok. Oda-vissza vették el egymástól a Bajnokokat a játékosok, de dash mindig egy picit jobb volt és hiába volt 2-2 az állás és STATI a fantasztikus rail hitjeivel karnyújtásnyira a győzelemtől, dash így is felül tudott rajta kerekedni és kialakult a 3-2 eredmény dash javára, így a döntőt dash hozta el 2-1re és kivívta az indulási jogot az októberi offline döntőre.

Nagyon köszönjük mind a nevezett játékosoknak, mind a nézőknek, hogy velünk voltatok! Nagyon szuper hangulat volt végig a mérkőzések alatt és reméljük legközelebb is ennyien jöttök. Külön köszönet mdv-nek a streamért a https://www.twitch.tv/quakechampions_hu csatornán.

Végeredmény:

  1. dash
  2. myztroSTATI
  3. dark
  4. Br4Z1L

Következő eseményeink

Quake Champions DUEL #2 Nevezés: https://www.toornament.com/tournaments/1757881306541416448/information

Quake Champions 2v2TDM #1 Nevezés: https://www.toornament.com/tournaments/1740776794290675712/information

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>