Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Rising-Challenge @ MondoCon PC Guru Show

Az őszi Rising-Challenge döntője a MondoCon PC Guru Shown kerül megrendezésre! Read More

QC: 1on1 Augusztus

QC: 1on1 Augusztus

Megyünk tovább, megvan a következő DUEL időpontja Read More

Quake Rising 1on1

Quake Rising 1on1

Indul a Quake Rising 1on1 Read More

Rising Challenge Döntő

Rising Challenge Döntő

A Rising Challenge döntője 2018. 04. 22-én, vasárnap az Infinity Esport Bárban lesz. Read More

Rising Challenge

Rising Challenge

Magyarország egyetlen Heroes of the Storm eSport versenye új szinte lép! Read More

 

RisingChallenge: Quake Champions út a MondoCon PC Guru Show-ra

Kedves Játékosok,

Tegnapi napon lezajlott az utolsó online duel selejtező a MondoCon PC Guru Show-n tartandó Quake Champions versenyre.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik jelen voltak akár az online selejtezőn, akár online a streamen és követték az eseményeket. Felejthetetlen élményt adtatok nem csak a szervezőknek, hanem egymásnak is. Köszönöm, hogy segítetek a community-t építeni, hogy részesei vagytok és folyamatosan visszajeleztek nekünk, nekem.

Na de az izgalmas rész még csak most jön. Október 20-21-én offline is megmérkőzünk, hiszen kyussfia, dash és STATI mellett még van egy szabad slot a DUEL versenyen, amiért október 20-án délelőtt a MondoCon-on egy offline selejtező keretében meg lehet küzdeni. Ne feledjétek, október 9-én tartunk még egy 2v2TDM selejtezőt, majd október 20-án délután, hasonlóan a duel selejtezőhöz, tartunk egy offline selejtezőt is 2 szabad slotért. A 2v2TDM-re eddig a LAG & Rusty csapata jutott be, október 9-én kiderül ki a másik páros.

Fontos, a MondoCon nem ingyenes, a két napos belépő ára elővételben 3500 Ft, helyszínen 4000 Ft. A bejutott játékosok természetesen ingyen részt vehetnek az eseményen, erről később kapnak tájékoztatást.

A Quake Champions versenyek összdíjazása 150 000 Ft készpénz, kupa, érme + tárgynyeremények (ez utóbbi még egyeztetés alatt van támogatókkal)

Ebből a DUEL díjazása így alakul : 50 000 Ft

#1 30 000 Ft tárgynyeremény + kupa + érme
#2 15 000 Ft tárgynyeremény + érme
#3 5 000 Ft tárgynyeremény + érme
#4  tárgynyeremény

A 2v2TDM díjazása pedig így : 100 000 Ft

#1 50 000 Ft tárgynyeremény + kupa + érme
#2 30 000 Ft tárgynyeremény + érme
#3 20 000 Ft tárgynyeremény + érme
#4  tárgynyeremény

Aki esetleg lemaradt az online selejtező streamekről, az visszanézheti azokat a https://www.twitch.tv/QuakeChampions_hu csatornán.

Aki nem tud eljönni a MondoCon PC Guru Show-ra, október 20-án este egy after party keretében találkozhat a Quake scene krémjável, a szervezőkkel az InGame Gamer Bar and VR arcade-ben, a Budapest, Klauzál u. 26-28 szám alatt.

Köszönöm a PC Gurunak, hogy részt vehetünk a MondoCon PC Guru Show-n, az InGame-nek a a streamelési lehetőséget, továbbá mdv és metrokoll munkáját.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>